Huis verkopen

Pastorie met bijgebouwen en prachtig uitzicht

€ 127.200
Oppervlakte 169.37 m²

Prachtige oude pastorie met sierlijk steenwerk en originele kenmerken. Het pand heeft een kelder met een interne en externe toegang, deze herbergt de cv-ketel, olietank en warmwaterboiler, waardoor een opslagruimte en wijnopslag.
Op de begane grond is een grote open leefruimte, die voorheen een keuken/eetkamer en zitkamer was. Deze kan desgewenst opnieuw worden ingedeeld en heeft een originele stenen open haard in het keukengedeelte, samen met ingebouwde kasten in natuurlijk hout. In de zitkamer is nog een open haard en een houtkachel. Aan de achterkant van het huis is een ruime ontvangsthal die leidt naar een andere zitkamer op de begane grond die als slaapkamer kan worden gebruikt. Op deze verdieping is een prachtige natte ruimte met toilet, wastafel en douche.
De originele trap leidt van de hal naar de eerste verdieping, met een doucheruimte met bidet en wastafel en vier slaapkamers, allemaal met parketvloeren en sommige met open haarden.
De tweede verdieping is de zolder, met een raam in de puntgevel en een houten vloer, plus voldoende stahoogte om er woonruimtes van te maken.
Nutsvoorzieningen –
Waterleiding
Riolering
Elektrische aansluiting
Telefoonlijn en internet
Volledig voorzien van dubbele beglazing
Centrale verwarming – olie

De begane grond is de afgelopen jaren gemoderniseerd, het dak is vernieuwd en de bovenverdiepingen hebben een opfrisbeurt nodig.

Op het land staan verschillende bijgebouwen, sommige in steen met nieuwe kachels. Een ervan was een oud huisje met een open haard. Er is een garage en een open garage die leidt naar een ‘geheime’ ommuurde tuin.
In de tuin is ook een toilet met een wastafel, die is aangesloten op de riolering. Sommige bijgebouwen hebben ook een elektriciteits- en wateraansluiting.
Het huis heeft zoveel te bieden en is perfect voor een gezin, met vrij uitzicht aan de voorkant, nabijgelegen wandelingen langs de rivier en op korte afstand van Saint Fraimbault met zijn recreatiemeer. Ambrières les Vallées met een manege, openluchtzwembad, tennisbanen en nog veel meer.

Prix hors honoraires 120 000€, honoraires à la charge de l’acquéreur à 6%TTC

Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 127.200
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • Referentie5315615

Locatie

Dit object ligt in Soucé (53300), in Mayenne (regio Pays de la Loire).

Contact opnemen

ASI Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod