Huis verkopen

Herenhuis met mooie ommuurde tuin

€ 318.000
Oppervlakte 232 m²
Perceel 406 m²
Aantal kamers 8 kamers

A21322ELE72 – Ruim herenhuis met 3 verdiepingen en 4 slaapkamers, met verdere potentiële accommodatie op de bovenste verdieping, geheel gemoderniseerd. Ommuurde privétuin met 2 terrassen en tuinkamer, op loopafstand van het kasteel, winkels, cafés en restaurants.
Le Lude is een aantrekkelijke marktstad met zijn Renaissance kasteel met uitzicht op de rivier de Loir.
Er zijn tal van buitenactiviteiten direct voor de deur, met de rivier, bossen, fietspaden, gemeentelijk zwembad. Beroemde Loire vallei kastelen en wijngaarden zijn slechts een uur rijden, en de beroemde 24-uurs racebaan van Le Mans ongeveer 45 minuten.
Tours met internationale luchthaven 52 km, Le Mans 46 km, Angers 73 km – allemaal met snelle treinen naar Parijs en verder. Gemakkelijke toegang tot de noordelijke ferry havens, met Caen op slechts 230 km.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 318.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A21322ELE72

Locatie

Dit object ligt in Le Lude (72800), in Sarthe (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod