Huis verkopen

Landhuis met vier slaapkamers, grote garage en weiland in een gehucht.

€ 189.000
Oppervlakte 142 m²
Perceel 3634 m²
Aantal kamers 6 kamers

A15026 – Charmant gerenoveerd huis met 4/5 slaapkamers en 2 badkamers met douche, kantoor, 2e woonkamer boven met uitzicht over het omliggende platteland.
Ruim gemeubileerd huis, klaar om in te trekken. Groot stuk grond geschikt voor boomgaard, moestuin, dieren – ideaal voor een gezin.
Rustig gelegen, op minder dan 1 km van het centrum van Marigné Laillé, 5 km van Ecommoy met alle voorzieningen en het treinstation, 30 km van Le Mans.
Prachtig bos van Bercé op 3 km afstand. Gemakkelijke toegang tot noordelijke veerhavens (Ouistreham 200 km), vliegveld Tours met regelmatige vluchten naar Stansted 70 km.
Informatie over risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 189.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers6
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A15026

Locatie

Dit object ligt in Marigné-Laillé (72220), in Sarthe (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod