Huis verkopen

Object in Vendée, Loirestreek

€ 214.000
Oppervlakte 700 m²
Perceel 2299 m²

Deze mooie stenen schuur van 700m² om te verbouwen (onder voorbehoud van bouwvergunning) heeft een aantal werkzaamheden achter de rug aangezien het gebruikt werd als amusementsschuur. Het eigendom ligt op een perceel van iets meer dan 2000m².

Aan de ene kant is er een kantoor, een kleine keuken, doucheruimtes met toilet en een trap naar een ruimte die nog niet gerenoveerd is. In het midden is een grote betegelde open ruimte met patio, deuren naar de voorkant. Een trap leidt naar het verwarmde binnenzwembad met gewelfd plafond en deuren naar een terras. Nog een trap leidt naar de grote speelkamer met houten vloer, stenen muren en gewelfd dak. Er is een sauna en een pompruimte voor het zwembad. De laatste ruimte heeft een betonnen vloer en deuren naar de voor- en zijkant en wordt momenteel gebruikt voor opslag.

De nutsvoorzieningen moeten worden aangesloten, deze bevinden zich in het laantje vlakbij de schuur.

2km van het drukke dorp l’Hermenault en 14km van Fonteny le Comte. 1 uur naar de zandstranden van de kust van de Vendée en het vliegveld van La Rochelle.

Prijs inclusief makelaarskosten : 214.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 200.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 7%

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 214.000
  • Type objectOnbekend
  • Badkamers1
  • ReferentieBVI71649

Locatie

Dit object ligt in L'Hermenault (85570), in Vendée (regio Pays de la Loire).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod