Huis verkopen

Charmante vrijstaande boerderij gelegen in een rustig gehucht.

€ 179.950
Oppervlakte 110 m²
Perceel 1100 m²
Aantal kamers 6 kamers

A16889 – Deze prachtige traditionele voormalige boerderij ligt in een klein gehucht met uitzicht op het zuiden en een ruime, volgroeide, omheinde tuin. Er is geen inkijk en het bestaat uit ruime accommodatie, waaronder een grote woonkamer en twee slaapkamers (met de mogelijkheid van een derde) met elk een aangrenzende bad-/doucheruimte. Er is ook een grote kelder en een bijgebouw met mogelijkheden voor extra accommodatie.
Gelegen op slechts 3,5 km van de grote marktplaats Mouilleron Saint-Germain en 8 km van La Châtaigneraie met alle voorzieningen. De historische stad Fontenay le Comte ligt op slechts 20 minuten afstand en grenst aan het prachtige Marais Poitevin dat verschillende activiteiten biedt, waaronder varen, wandelen en paardrijden. Het geweldige themapark Puy du Fou ligt ook op slechts 30 minuten afstand.
50 minuten van La Roche sur Yon, 1 uur 20 minuten van Nantes (TGV vliegveld).
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 179.950
 • Type objectOnbekend
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A16889

Locatie

Dit object ligt in Mouilleron-Saint-Germain (85390), in Vendée (regio Pays de la Loire).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod