Huis verkopen

Huis in de Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d’Azur

€ 2.100.000
Oppervlakte 198 m²
Perceel 1504 m²

ONDER BIEDING

In een zeer geliefde wijk op 5 minuten van de zee, het strand en de winkels staat deze in 2021  In Mandelieu de la Napoule, gelegen in een zeer geliefde wijk op 5 minuten van de zee, het strand en de winkels staat deze volledige gerenoveerde moderne villa met zwembad en een bewoonbaar oppervlak van 198m² en op een perceel van 1504m². De villa is gebouwd op 2 niveaus. 

Indeling villa met op de begane grond een entree, de woonkamer en eetkamer van elkaar gescheiden door een gashaard, de keuken, de masterbedroom van 34 m² met toegang tot het ruime terras met prachtig uitzicht en met ensuite een badkamer met douche, wastafel en toilet. Zowel de eetkamer als de woonkamer bieden toegang tot het terras met panoramisch uitzicht en het terras is voorzien van een bio-klimaat pergola waardoor het op ieder moment van de dag heerlijk is om daar te zitten. 

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers. Twee slaapkamers grenzen aan het terras vanwaar je in de verte de zee kan zien. Twee slaapkamers delen een badkamer en de derde slaapkamer heeft een eigen badkamer. Verder is er op deze etage ook nog een solarium van 37 m. 

Deels vloerverwarming d.m.v. warmtepomp, elektrische verwarming.

Airconditioning, open haard (gas), dubbele beglazing, schuifpuien, internet, elektrische rolluiken, carport, buitenverlichting, alarm, videophone. Aangesloten op riolering.

Er is een dubbele garage (33 m²), een sauna, een jacuzzi en diverse terrassen. 

Een prachtige en sfeervolle villa waar niets meer aan gedaan hoeft te worden en op enkele minuten van het strand en restaurants.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.100.000
  • Type objectHuis
  • StatusVerkocht
  • Referentie3225BD

Locatie

Dit object ligt in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

B&D France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod