Huis verkopen

Le Tignet - Villa met mediterraan zeezicht

€ 3.300.000
Oppervlakte 270 m²

Dit pand ligt op een dominante positie met adembenemend panoramisch uitzicht op de omringende heuvels en de Middellandse Zee. Het terrein van ongeveer 6.000 m2 is beplant met olijfbomen en verschillende mediterrane soorten, wat zorgt voor een rustige, ontspannen sfeer. De tuin is perfect onderhouden en wordt geïrrigeerd door een bron, waardoor er het hele jaar door weelderig groen is. De ruime, zorgvuldig gerenoveerde leefruimtes zijn elegant en verfijnd ingericht, met 5 slaapkamers met eigen badkamer voor optimaal comfort. Een garage en een zwembad met poolhouse maken deze oase van rust compleet.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Le Tignet

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.300.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1471279

Locatie

Dit object ligt in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod