Advertentie publiceren

Juan les Pins - Studio-appartement in nieuwbouwprogramma, zwembad en 300m van zee

Oppervlakte 27 m²
Aantal kamers 1 kamers

126952DCA06A – Genesteld op slechts 300 meter van de Grande Bleue en haar fijne zandstranden, is deze nieuwe intieme residentie een ware oase van rust, omgeven door elegant aangelegde tuinen met mediterrane essences.
Ideaal gelegen in Juan-les-Pins, de badplaats van de stad Antibes, in een rustige buurt met directe toegang tot diverse lokale winkels en diensten, nodigt deze plek bewoners uit om te genieten van de legendarische zachte manier van leven van de Côte d’Azur.
De appartementen, variërend van studio’s tot 5-kamer eenheden, beschikken allemaal over ruime, zorgvuldig ingerichte kamers en buitenruimtes. Sommige hebben brede balkons en privétuinen op de begane grond, terwijl de bovenste verdiepingen beschikken over dakterrassen badend in het licht. Om het decor compleet te maken, nodigt een zwembad in het hart van de residentie u uit om te ontspannen en tot rust te komen in een groene omgeving. De ideale plek om u het hele jaar door op vakantie te voelen…

Kenmerken

  • Type objectOnbekend
  • Kamers1
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-126952DCA06A

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06160), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod