Huis verkopen

Bovenste verdieping appartement Juan les Pins 2 minuten van het strand

€ 820.000
Oppervlakte 85 m²
Perceel 40 m²

Deze nieuwbouw heeft slechts zes verdiepingen en u kunt wonen in een van de appartementen bovenin het gebouw. Geniet van de Juan Les Pins buzz. Loop naar buiten en je bent op het witte zandstrand in een 2 minuten lopen. Als u uw zomervakantie in Juan Les Pins viert, wilt u volop genieten van de bruisende omgeving.

Top etage appartement Juan Les Pins 2 minuten van het strand

Het liefst heeft men een appartement in het centrum van Juan Les Pins waar men overal naar toe kan lopen; de markt, de boulevard, de winkels en natuurlijk het heerlijke zandstrand. Wist u dat in de zee van Juan Les Pins het minste aantal kwallen voorkomt? Schijnt iets met de stroming te maken te hebben.

Moderne nieuwbouw met privétuin in centrum Juan les Pins

Top verdieping appartement Juan Les Pins 2 minuten van het strand

Dit nieuwe gebouw ligt in een rustige wijk in het centrum van Juan Les Pins en is omgeven door een mooi aangelegd park met bomen en heerlijke zitjes in de schaduw. Met zoveel zon op het strand, heb je wel wat plekjes nodig om af te koelen. Dit nieuwbouwproject bestaat uit twee gebouwen die sober en strak zijn met lichte gevels en ruime balkons voor een aangenaam leefklimaat.

De afwerking is compleet te noemen; van ingebouwde kasten tot een complete badkamer met een verwarmd handdoekenrek. Zelfs de keuken is inbegrepen in deze appartementen; dat scheelt al snel 10.000 euro. De appartementen zijn allemaal voorzien van rolluiken en omkeerbare airconditioning.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 820.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • Referentie371754

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06160), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod