Huis verkopen

Juan les Pins - Een-slaapkamer appartement in nieuwbouw programma, zwembad en 300m van de zee

Oppervlakte 38 m²
Aantal kamers 2 kamers

126952DCA06B – Gelegen op slechts 300 meter van de Grande Bleue en haar fijne zandstranden, is deze nieuwe intieme residentie een ware oase van rust, omgeven door elegant aangelegde tuinen met mediterrane essences.
Ideaal gelegen in Juan-les-Pins, de badplaats van de stad Antibes, in een rustige wijk met directe toegang tot verschillende plaatselijke winkels en diensten, nodigt deze plek de bewoners uit om te genieten van de legendarische zachte manier van leven van de Riviera.
De appartementen, variërend van studio’s tot 5-kamer eenheden, beschikken allemaal over ruime, zorgvuldig ingerichte kamers en buitenruimtes. Sommige hebben brede balkons en privétuinen op de begane grond, terwijl de bovenste verdiepingen beschikken over dakterrassen badend in het licht. Om het decor compleet te maken, nodigt een zwembad in het hart van de residentie u uit om te ontspannen en tot rust te komen in een groene omgeving. De ideale plek om u het hele jaar door op vakantie te voelen…

Kenmerken

 • Type objectOnbekend
 • Kamers2
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-126952DCA06B

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06160), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod