Advertentie publiceren

Strakke nieuwbouw met eigen tuin in centrum Juan les Pins

€ 385.000
Oppervlakte 65 m²
Perceel 35 m²

Vakantie in Juan les Pins betekent dat u optimaal wilt genieten van de bruisende omgeving. Dan wilt u het liefst een appartement in centrum Juan les Pins waarbij u al wandelend overal naar toe kunt; de markt, de boulevard, de winkels en natuurlijk het heerlijke zandstrand. Wist u trouwens dat er in de zee van Juan les Pins het minste aantal kwallen voorkomen? Schijnt te maken te hebben met de stroming.

Strakke nieuwbouw met eigen tuin in centrum Juan les Pins

Deze nieuwbouw ligt in een rustig gedeelte in centrum Juan les Pins en is omringd met een fraai aangelegd park met bomen en heerlijke zitjes in de schaduw. Veel mensen willen allemaal op het Zuiden wonen, maar gelooft u ons maar, van een schaduwplek wordt u in Zuid Frankrijk ook heel blij! Dit nieuwbouw project bestaat uit twee gebouwen die sober en strak zijn vormgegeven met lichte gevels en ruime balkons voor een aangenaam leefklimaat.

De afwerking is compleet te noemen; van ingebouwde kasten tot complete badkamer met verwarmd handoeken rek. Zelfs de keuken is bij deze appartementen inbegrepen; dat scheelt u al snel 10.000 euro. De appartementen zijn verder allemaal voorzien van rolluiken en omkeerbare airconditioning. Levering 3e kwartaal 2020.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 385.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieJLP-ED

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06160), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod