Advertentie publiceren

Villa te koop aan zee op de Cap d'Antibes

€ 26.600.000
Oppervlakte 512.85 m²

REF:082022-004. Uitzonderlijke zeezicht villa te koop op de Cap d’Antibes. Gelegen op het Westen, op een zeldzaam stuk vlak land van 8200m2, inclusief zwembad en tennisbaan, is deze prachtige villa gebouwd op 3 niveaus, met een totaal van 9 slaapkamers en ruime leefruimte zowel binnen als buiten.

Gelegen op een paar minuten van het Hotel du Cap en Eden Roc, biedt de villa een prachtig uitzicht op zee en de tuin, vanaf alle belangrijke woonvertrekken en terrassen, evenals twee naar de zee gerichte master bedroom suites. Op het tuinniveau van het pand is een dubbele woonkamer, en eetkamer die uitkomt op een prachtig en diep terras, ideaal voor het vermaken van vrienden en familie, evenals een grote aparte keuken.

Een elegante trap leidt naar de eerste verdieping met 3 ensuite slaapkamers en een kantoor, en dezelfde trap leidt van de woonkamer naar de extra ensuite slaapkamers, waarvan er zes zijn, op tuinniveau;

Mooie vlakke gazons en volgroeide bomen omringen de villa, op het terrein is een verwarmd zwembad van 12m x 6m met een poolhouse, een tennisbaan, evenals garages en meerdere gastenparkeerplaatsen.

Deze villa biedt een gewaardeerd adres op een van de meest gewilde locaties aan de Franse Rivièra.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 26.600.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers9
  • Referentie1072637

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06160), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod