Advertentie publiceren

Luxe Villa Appartement te koop Cap d'Antibes

€ 3.700.000
Oppervlakte 214 m²

Deze prachtige appartement-villa heeft een privé tuin van bijna 300 m2 met een privé zwembad (42m2). Met een oppervlakte van 214 m2 in duplex, heeft het een hal, grote woon- en eetkamer met luxe semi-open keuken, berging en wasruimte, drie slaapkamers en suite.

Gelegen in het hart van Cap d’Antibes, in de onmiddellijke nabijheid van de stranden en kreken van La Garoupe, deze nieuwe prestigieuze residentie is bestemd voor een zeldzame few.

In een neo-klassieke stijl, geïnspireerd op de gebouwen van de jaren 1920 en 1930 in Antibes, past de architectuur van het gebouw perfect in het groene landschap en versterkt de harmonie van het geheel. Deze residentie, ontworpen voor het dagelijkse welzijn, is omringd door een prachtig bebost park van ongeveer 5.000 m2, en biedt haar bewoners een betoverende en veilige leefomgeving: 24-uurs conciërge, 20 meter lang verwarmd zwembad, poolhouse, luxueus uitgeruste fitnessruimte met hammam, 28 keldergarages, evenals parkeergelegenheid voor bezoekers.

De interieurs van onze residenties zullen worden behandeld in een eigentijdse
hedendaagse stijl, terwijl ze toch klassiek en sober blijven, met alle
klassiek en sober, met alle inrichtingen op maat
de keuken, de kasten, het personeel en de kroonlijsten, evenals de badkamers.
badkamers. De kwaliteit van de gebruikte materialen zal in correlatie zijn met de standing van de residentie: massieve parketvloeren, natuursteen, 120×120 porcellanato, top-of-the-range fittingen, gepantserde deur, dubbele beglazing en elektrische rolluiken, geïntegreerde LED-verlichting.

Elk appartement zal profiteren van een compleet geluidssysteem
geluidsinstallatie, binnenbewaking door camera’s,
een domotica installatie. Op aanvraag kunnen wij een decoratie en specifieke
en specifieke arrangementen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 3.700.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers4
  • Referentie1073399

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06160), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod