Advertentie publiceren

Direct leverbaar: nieuw appartement 100 meter van strand Juan les Pins

€ 372.000
Oppervlakte 63 m²
Perceel 12 m²
Aantal kamers 1 kamers

Wonen aan de Côte d’Azur heeft de laatste appartementen voor u in Juan les Pins op 100 meter van het strand! Kies voor een appartement met tuin of op de eerste etage. Pracht locatie op loopafstand van alle voorzieningen en natuurlijk het heerlijke zandstrand. Juan les Pins is een van de meest geliefde badplaatsen aan de Zuid Franse kust. Hier kunt u zorgeloos met de hele familie rond middernacht over de boulevard flaneren terwijl overal live muziek wordt gespeeld. De avondmarkten zijn altijd druk bezocht en iedereen verkeert in vakantiestemming. Met een nieuw appartement dichtbij zee kunt u dit vakantiegevoel het hele jaar door blijven beleven, en tegen veel lagere kosten dan een hotelkamer in het hoogseizoen.

Nieuwbouw appartement in kleine villa, op 100 meter van strand Juan les Pins

Appartement op 100 meter van zee

Een nieuw appartement op ca. 100 meter van het strand in Juan les Pins klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan echt. In deze moderne, nieuw gebouwde villa met 16 appartementen woont u vanaf japril 2018 al op slechts 100 meter van het bekende Bijou Plage. Door de perfecte ligging heeft u hier geen last van de trein; er bevinden zich meerdere residenties en tuinen tussen uw villa/appartement en het spoor. Daarbij rijden de treinen in Juan les Pins bijna stapvoets omdat het station dichtbij is.

Nieuwbouw appartement in kleine villa, op 100 meter van strand Juan les Pins

Klein maar fijne residentie

De villa is een kleine en exclusieve residentie van twee gebouwen; elk bestaande uit slechts 8 appartementen, van 2 tot 4 kamers en 4 mooie penthouses. De residentie voldoet aan de zeer veeleisende milieunormen en beschikt over 34 parkeerplaatsen. De villa ligt aan de kust van de Riviera en biedt snelle toegang tot andere leuke bestemmingen aan de Côte d’Azur zoals Cannes op 15 minuten, Nice op 30 minuten en Monaco op 50 minuten.

B101 Twee slaapkamers 63,20 m2 woonoppervlak en 12,6 m2 terras met beetje zeezicht. Prijs 372.000 euro

B103 Twee slaapkamers 61,85 m2 woonoppervlak en 9 m2 terras met beetje zeezicht. Prijs 393.000 euro

B001 Twee slaapkamers, 63,20 m2 woonoppervlak en heerlijke tuin van 235 m2.

Prijs 394.000 euro

A101 Twee slaapkamers, 63,83 m2 woonoppervlak en 12 m2 terras.

Prijs 372.000 euro

De appartementen worden compleet geleverd, maar exclusief de keuken. Tien jaar garantie op constructie, lage notaris en overirachtsbelastingkosten en twee jaar vrijgesteld van lokale gemeentebelastingen. Prijs ondergrondse parkeerplaats 15.000 euro

Nieuwbouw appartement in kleine villa, op 100 meter van strand Juan les Pins

Moderne vormgeving

Een nieuw appartement op 100 meter van het strand in Juan les Pins in een rustige en groene omgeving. De ‘villa’ biedt een voor de omgeving ongekend strakke moderne architectuur. Lijnen, volumes en materialen die op facades worden gebruikt geven het gebouw een eigentijdse en elegante stijl. Gevels met houten elementen, Venetiaanse schuif jaloezieën, blinde koven voor gordijnen en een fraai palet van kleur. Kortom, een appartement waar u blij van wordt!

De eigentijdse vormgeving nodigt het buitenleven uit. Deze nieuwe appartementen in Juan les Pins zijn ontworpen om zowel binnen als buiten te genieten. En dat kan met luxueuze tuinen en ruime zonnige terrassen waarvan sommige een mooi en open uitzicht hebben op het rustige “Bijou Plage”.

Geniet van Zuid Frankrijk in Juan les Pins

De woning voldoet aan de strengste criteria inzake veiligheid met zware deuren en een videofoon bij de beveiligde entree. Deze nieuwe constructie is gecertificeerd RT 20212 (Thermisch Reglement) wat u een optimale warmte- en klankisolatie garandeert. Als u wilt gaan genieten van het heerlijke leven onder de Zuid Franse zon, en niet nog jaren wilt wachten op de sleutel, dan plannen wij graag met u een bezichtiging in.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 372.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Kamers1
 • Slaapkamers2
 • Referentie364865

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06160), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod