Advertentie publiceren

Appartement met zwembad in de Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 1.700.000

Gelegen in het hart van Cap d’Antibes, dicht bij de stranden en kreken van La Garoupe, is de Residentie EDEN GAROUPE een kleine, prestigieuze residentie bestemd voor de bevoorrechte enkeling. Wij bieden u 8 appartementen en een vrijstaande villa, van T3 tot T5, van 85 tot 214 m 2 , met terrassen of grote privétuinen. Al onze appartementen kunnen op maat worden ontworpen en gegroepeerd om grotere eenheden te vormen.

Omgeven door een prachtig bebost park van ongeveer 5000 m2, biedt de Residentie EDEN GAROUPE haar bewoners een betoverende en veilige leefomgeving: 24-uurs conciërge, 20 meter lang verwarmd zwembad met brede stranden, poolhouse, luxueus uitgeruste fitnessruimte met hammam. Onze acht appartementen en onze individuele villa hebben ook 28 garages in de kelder, evenals parkeergelegenheid voor bezoekers.

De neo-klassieke stijl van het gebouw, geïnspireerd op de gebouwen uit de jaren 1920 en 1930 in Antibes, past perfect in het groene landschap en versterkt de harmonie van het geheel. Residence EDEN GAROUPE is ontworpen voor dagelijks welzijn en biedt een prachtig uitzicht op zee vanaf het tuinniveau.

Aan Cap d’Antibes zijn de natuur en de stilte koning. Men komt er sereen genieten van een paradijselijke omgeving, met een toegang tot de stranden van de Garoupe in slechts een paar minuten te voet. Daar ontdekt u internationaal vermaarde etablissementen, waaronder het beroemde Plage Keller en zijn restaurant César, of het Eden Roc hotel, dat met zijn gastronomische tafel een paradijs is voor levensgenieters. Maar als u zin heeft, bereikt u in minder dan tien minuten het centrum van Antibes, de pittoreske oude binnenstad en de haven waar de grootste jachten ter wereld liggen geparkeerd.

Wat zou een betoverende leefomgeving zijn zonder een eco-verantwoordelijke constructie? In overeenstemming met de milieunormen is EDEN GAROUPE een lage-energiegebouw (BBC) dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën op het gebied van isolatie, geluidsisolatie en verwarming, waardoor een lage milieu-impact wordt gegarandeerd. Het gebouw is het resultaat van een samenwerking met de adviserend architect van de stad Antibes. De integratie van het gebouw op het terrein is bijzonder goed doordacht om tot een homogeen en zeer esthetisch totaalresultaat te komen. De gevels, balkons en terrassen, het dak en alle bekledingen passen harmonieus in de directe omgeving en bieden de toeschouwer een subtiel en genuanceerd beeld.

Ontworpen voor het grootste comfort van de bewoners, variëren onze woningen in grootte van 85 m2 tot 214 m2, van T3 tot T5. Elk van hen heeft een prachtig terras of een eigen tuin. De keukens zijn uitgerust met luxe voorzieningen en high-end apparatuur. Alle kamers hebben inbouwkasten of kleedkamers, en een eigen badkamer. Veiligheid is ook een van onze prioriteiten: de hele residentie is uitgerust met een videobewakingssysteem, terwijl de appartementen gepantserde deuren en binnencamera’s hebben.

Elk appartement zal profiteren van een compleet geluidssysteem, een interieur bewaking door camera’s, en een domotica-installatie waarmee op afstand controle van de meeste van de apparatuur. Op verzoek, kunnen wij een Taylor Made decoratie en inrichting uitvoeren: keuze van materialen en kleuren, graad van afwerking, tot de keuze van meubels en interieur apparatuur.

De residentie EDEN GAROUPE is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Boulevard de la Garoupe en biedt haar negen mede-eigenaars een onvergelijkbare levenskwaliteit: 24-uurs beveiliging met een inwonende conciërge, een aangelegd terrein, een verwarmd zwembad en een fitnessruimte met de mogelijkheid van privélessen. Drie keldergarages per unit, BBC RT 2012 constructie, tuinen, terrassen en balkons met uitzicht op zee vanaf de tuin niveau. Het niveau van de diensten en afwerkingen zal KEY POINTS het equivalent van een 5-sterren Palace.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.700.000
  • Type objectAppartement
  • Referentie6176641

Faciliteiten

  Lift
  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06600), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod