Huis verkopen

Mooie bastide 1880 in Antibes met zwembad

€ 2.850.000
Oppervlakte 267 m²

Zelden te koop en een echte coup de coeur! Prachtige bastide van 270m² gebouwd in 1880. Ontdek dit oude gebouw volledig gerenoveerd in 2016 en voorzien van kwaliteitsdiensten. Ingericht met smaak en verfijning, behoudt het zijn 19e-eeuwse karakter en charme. Bewonder het potentieel en de talrijke mogelijkheden: gedeeltelijke of volledige gezinswoning en/of een uitstekend verhuurrendement.

Leuke verrassing voor dit discrete maar imposante pand gebouwd in een groene omgeving in absolute rust op een steenworp afstand van de zee en dicht bij alles. Het biedt verschillende wooneenheden: een hoofdwoning van ca. 180m2 met 5 slaapkamers, een appartement/maisonette met 3 kamers, en een grote extra studio.

Mooie bastide 1880 in Antibes met zwembad

In totaal zijn er 11 kamers, 8 slaapkamers, 7 wateraansluitingen, grote woonkamers, keukens, eetkamers en terrassen/glazen daken. Een groot zwembad op het zuiden op een perceel van 5571m².
Er zijn talloze buitenruimtes en bijgebouwen te ontdekken, waaronder een chalet met een speelkamer en een biljarttafel, een dubbele garage, verschillende ontspannings-/eethoekjes om van de omgeving te genieten, een groot terrein met een prachtige laan met honderdjarige olijfbomen, en de mogelijkheid om een tiental voertuigen te parkeren.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Antibes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.850.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers8
  • Referentie1432841

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06600), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod