Huis verkopen

Appartement met 3 slaapkamers en uitzicht op de haven en het oude Antibes.

€ 795.000
Oppervlakte 121 m²

In een charmant wooncomplex in de buurt van het hart van Antibes, tegenover de oude haven, ontdek je dit onberispelijke appartement met 3 slaapkamers en een woonoppervlakte van 120 m², met een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de haven van Antibes en de oude stad.
Het appartement beschikt over een ruime woonkamer van 30m², versierd met een open haard.
Er zijn drie ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en veel bergruimte, samen met een badkamer en een doucheruimte. Een kelder en een garage.

Dit mooie appartement met 3 slaapkamers wordt u met trots gepresenteerd door Côte d’Azur Reality, uw expert in luxe onroerend goed in Antibes.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 795.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers3
  • Referentie1468786

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06600), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod