Huis verkopen

ANTIBES nieuw appartement T3 te koop Franse Rivièra

€ 540.000
Oppervlakte 82 m²

De Côte d’Azur onthult het hele jaar door de bloemlezing van zijn troeven. De 300 dagen zon per jaar vallen uiteen in hoofdstukken van geluk: in de lente (her)ontdek je de bewaard gebleven culturele tradities van de hooggelegen dorpen in het achterland, in de zomer koester je je op de legendarische stranden, in de herfst wandel je over de wandelpaden en in de winter glijd je uit op de prachtige besneeuwde bergtoppen… Het is in het hart van zoveel natuurlijke schatten dat Antibes zijn verzameling levensstijlen onthult.
Schrijf het leven dat bij je past: glamoureus en aan zee, sportief en natuurlijk, dynamisch en innovatief…

ANTIBES nieuw appartement T3 te koop Franse Rivièra

Dit nieuwe programma in Antibes ligt in de woonwijk La Fontonne.

Ten oosten van de stad Antibes staat de wijk Fontonne bekend om zijn levenskwaliteit, de nabijheid van de stranden en het praktische dagelijkse leven dat het belooft, om te wonen of te verblijven.

Dit nieuwe programma van La Fontonne bestaat uit 4 gebouwen die passen in een bosrijk park met zwembad, gezelligheidsplein, petanquebaan en ontspanningstuin.
Het biedt een uitzonderlijke variëteit aan accommodaties die geschikt zijn voor hoofd- en tweede woningen en voor investeringen: duplexgezinswoningen met kathedraalvormige woonkamer (tot 4,89 m hoog onder het plafond) en privétuin, 4/5-kamerappartementen met volledig overdekt terras, appartementen met uitzicht op zee…

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 540.000
  • Type objectNieuwbouw
  • Slaapkamers2
  • Referentie1469507

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06600), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod