Huis verkopen

ANTIBES nieuw onroerend goed te koop T3 Cote Azur

€ 760.000
Oppervlakte 86 m²

ANTIBES is een aantrekkelijke stad. Het ligt in de buurt van Nice, Cannes en het technologiepark Sophia-Antipolis en is een toeristische kustplaats met een zeer goede woonreputatie.

Deze nieuwe residentie in ANTIBES ligt in de wijk Vauban, aan zee, in de onmiddellijke nabijheid van Fort Carré en de haven. Een bevoorrechte locatie voor deze residentie op menselijke schaal, vlakbij het stadscentrum van Antibes en de stranden.

ANTIBES nieuw eigendom te koop T3 Cote Azur

Deze nieuwe residentie in Antibes kijkt uit op zee en biedt vrij uitzicht op de zee en de bergen. De bewoners beschikken over een groot aangelegd privépark.
De beveiligde residentie is beschikbaar in 22 appartementen met 2 tot 4 kamers, elk met een buitenruimte, waaronder 4 privédaken met geïntegreerde spa. Sommige wooneenheden hebben ingebouwde bergruimte voor een functioneel interieur.
Schermen garanderen je privacy en natuurlijke bescherming tegen de hitte in een ontwerp dat zowel eigentijds als zacht is.

Bewoners profiteren van ondergrondse parkeergarages, met directe toegang tot de woningen en oplaadpunten voor elektrische voertuigen, evenals 27 buitenruimtes voor bezoekers.
De kelders die aan de woningen zijn toegewezen, zijn afgesloten en beveiligd.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 760.000
  • Type objectNieuwbouw
  • Slaapkamers2
  • Referentie1469091

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06600), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod