Huis verkopen

ANTIBES Nieuw appartement te koop Franse riviera T3

€ 420.000
Oppervlakte 64 m²

EEN UITZONDERLIJKE STAD AAN DE COTE D’AZUR
Welkom in de nieuwe residentie in Antibes, een zeldzame parel gelegen in het hart van deze karakteristieke stad aan de Côte d’Azur. Antibes, rijk aan geschiedenis, fijne zandstranden en mediterrane sfeer, biedt een uitzonderlijke leefomgeving. Deze nieuwe residentie in Antibes ligt in een bevoorrechte woonwijk en combineert de charme van de stad met de rust van de omringende natuur.

EEN OASE VAN RUST DICHTBIJ SOPHIA-ANTIPOLIS
Gelegen nabij het technologiecentrum Sophia Antipolis, biedt deze nieuwe residentie nabij Sophia-Antipolis een zeldzaam evenwicht tussen stadsleven en rust. Deze nabijheid van de belangrijkste toegangswegen tot de snelweg is een grote troef voor professionals die in dit dynamische technologische centrum werken. Na een dag werken vindt u de rust van uw oase in het hart van Antibes.

ANTIBES Nieuw appartement te koop Franse riviera T3

UITZONDERLIJKE PANORAMA’S IN HET HART VAN DE NATUUR
Omringd door een uitgestrekt, weelderig park, biedt deze nieuwe residentie in Antibes uitzonderlijke panorama’s aan haar bewoners. Of u nu de voorkeur geeft aan een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee of aan een rustgevend perspectief op de omliggende pijnbomen, elke dag biedt een prachtig nieuw decor. Je leeft op het ritme van de seizoenen en de veranderende kleuren van de natuur.

DIVERSITEIT AAN WONING VOOR ALLE SMAKEN
De diversiteit aan accommodaties die beschikbaar zijn in deze nieuwe residentie in Antibes voldoet aan ieders behoeften. Van comfortabele studio’s tot ruime vierkamerappartementen, inclusief dakvilla’s met privézwembaden of jacuzzi’s, u vindt hier uw ideale oase van rust. Elke nieuwe residentie in Antibes heeft een eigen ontspanningsruimte buiten, waar bewoners in volledige privacy kunnen afkoelen of ontspannen.

COMFORT EN VEILIGHEID OP DE AFSPRAAK
Het comfort van de bewoners in deze nieuwe residentie nabij Sophia-Antipolis staat voorop. De ondergrondse parkeerplaatsen garanderen de veiligheid en de rust van het pand, terwijl de harmonie van het landschap behouden blijft. Bovendien wordt elk appartement in deze nieuwe residentie in Antibes verkocht met een kelder, wat extra ruimte biedt voor opslag of het creëren van een persoonlijke ruimte.

EEN OMGEVING VAN SERENITEIT IN DE VOLLEDIGE MEDITERRANE NATUUR
Kortom, deze nieuwe residentie in Antibes is veel meer dan alleen een plek om te wonen, het is een ware oase van rust in het hart van de mediterrane natuur. Comfort, elegantie en sereniteit komen samen om een ​​uitzonderlijke woonervaring te bieden. Mis de kans niet om de zachte mediterrane manier van leven te ervaren in deze unieke residentie in Antibes!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 420.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-948-44312

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06600), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod