Huis verkopen

ANTIBES Nieuwbouw T3 appartement Franse riviera

€ 381.000
Oppervlakte 70 m²

EEN GEWAARDE KUSTGEMEENSCHAP
Gelegen nabij gerenommeerde steden als Nice en Cannes, evenals het technologiecentrum Sophia-Antipolis, onderscheidt Antibes zich als een aantrekkelijke gemeente aan de Côte d’Azur. Deze kustbestemming is populair bij toeristen en geniet een uitstekende woonreputatie.

UW BEVOORRECHTE LOCATIE
Deze nieuwe residentie in Antibes is ideaal gelegen in de wijk Vauban, aan zee, in de onmiddellijke nabijheid van Fort Carré en de haven. Deze bevoorrechte locatie biedt een uitzonderlijke leefomgeving, op een steenworp afstand van het stadscentrum van Antibes en de zonnige stranden.

ANTIBES Nieuwbouw T3 appartement Franse riviera

PRACHTIG UITZICHT OP DE ZEE EN DE BERGEN
Deze nieuwe residentie in Vauban kijkt uit op de Middellandse Zee en biedt een panoramisch uitzicht op de glinsterende zee en de majestueuze omliggende bergen. Bewoners hebben bovendien toegang tot een uitgestrekt privaat aangelegd park, een ware oase van rust in de open lucht.

APPARTEMENTEN ONTWORPEN VOOR WELZIJN
De beveiligde residentie biedt 22 appartementen variërend van 2 tot 4 kamers, elk met een buitenruimte om te genieten van de zachte zeebries. Vier privédaken met geïntegreerde spa voegen een vleugje luxe toe aan deze residentie. Sommige accommodaties zijn voorzien van ingebouwde opbergruimte voor een optimale interne organisatie. Privacyschermen garanderen privacy en natuurlijke bescherming tegen hitte, alles in een eigentijds en rustgevend design.

COMFORT EN VEILIGHEID
Bewoners profiteren van een ondergrondse parkeergarage met directe toegang tot de accommodatie, evenals oplaadpunten voor elektrische voertuigen, een moderne en milieuvriendelijke oplossing. Daarnaast zijn er 27 bezoekersplekken buiten voorzien voor uw gasten. De kelders die aan de accommodatie zijn toegewezen, zijn gesloten en beveiligd en bieden zo extra opslagruimte voor uw dagelijks comfort.

UW HOEK VAN PARADIJS AAN ZEE
Kortom, deze nieuwe residentie in Antibes, gelegen in de wijk Vauban, nodigt u uit om de essentie van de Côte d’Azur te ervaren. Met zijn uitzonderlijke ligging aan zee, zijn adembenemende uitzichten en zijn kwaliteitsdiensten, vormt deze residentie een waar paradijsje aan de Middellandse Zeekust.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 381.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-931-43730

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06600), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod