Huis verkopen

ANTIBES Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

€ 450.000
Oppervlakte 67 m²

EEN DROOMPLEK HET HELE JAAR DOOR
De Côte d’Azur, een waar juweel van de Middellandse Zee, onthult het hele jaar door een bloemlezing van zijn troeven. Met zijn 300 dagen zon per jaar betovert deze regio elk seizoen met zijn hoofdstukken van geluk. Dompel jezelf in het voorjaar onder in de bewaarde culturele tradities van de heuveldorpjes in het achterland. Laat u in de zomer wiegen door de legendarische stranden. Verken in de herfst de wandelpaden en raas in de winter over de prachtige met sneeuw bedekte toppen. Het is de kern van zoveel natuurlijke schatten dat Antibes zijn collectie lifestyle-kunsten onthult.

EEN LEVEN DAT VAN JOU HOUDT
Schrijf het leven dat bij je past in Antibes, een stad waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Hier kunt u kiezen voor een glamoureuze levensstijl aan zee, sportief en dicht bij de natuur, dynamisch en innovatief.

ANTIBES Nieuwbouw appartement Franse riviera T3

EEN UITZONDERLIJKE WOONWIJK
Het nieuwe project Antibes bevindt zich in de woonwijk La Fontonne, ten oosten van de stad. Deze buurt staat bekend om zijn levenskwaliteit, de nabijheid van de stranden en het praktische dagelijkse leven. Of u er nu het hele jaar door wilt wonen of van een aangenaam verblijf wilt genieten, La Fontonne belooft u een unieke ervaring.

EEN RESIDENTIE IN HET HART VAN DE NATUUR
Het nieuwe programma La Fontonne bestaat uit 4 gebouwen die harmonieus geïntegreerd zijn in een bosrijk park. Hier vindt u een zwembad voor momenten van ontspanning, een gezellig plein voor gezellige ontmoetingen, een jeu de boulesbaan voor levendige spelletjes en een rustige tuin om nieuwe energie op te doen.

EEN UITZONDERLIJKE DIVERSITEIT AAN WONING
Dit nieuwe programma biedt een uitzonderlijke diversiteit aan woningen om aan alle behoeften te voldoen: of u nu op zoek bent naar een hoofdwoning, een tweede woning of een investering. U ontdekt gezinsduplexen met kathedraalwoonkamers met een plafondhoogte tot 4,89 meter, ruime appartementen met terrassen in de open lucht en zelfs accommodatie met uitzicht op de zee. Iedereen kan hier in Antibes, aan de prachtige Côte, zijn droomruimte vinden. d’Azur.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 450.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-894-42886

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06600), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod