Huis verkopen

ANTIBES Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T3

€ 428.000
Oppervlakte 62 m²

ONTDEK DE NIEUWE ANTIBES-RESIDENCE IN HET HART VAN DE PUY-WIJK
Profiteer nu van een bevoorrecht adres in de populaire wijk Puy van Antibes. Deze residentie op mensenmaat, ideaal gelegen nabij Port Vauban, biedt u een uitzonderlijke leefomgeving in een rustige en beschermde omgeving.

EEN UITZONDERLIJKE LEEFOMGEVING IN ANTIBES
Op slechts 7 minuten van het strand van La Gravette en het historische centrum van Antibes, kunt u in de nieuwe residentie in de wijk Puy het hele jaar door optimaal profiteren van de badplaats die bekend staat om zijn witte zandstranden en zijn levendige Provençaalse markt.

ANTIBES Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T3

HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR EN KWALITEITSDIENSTEN
De nieuwe residentie Antibes, met zijn eigentijdse uitstraling en slechts 3 verdiepingen, biedt appartementen met prachtige ligging: oost, west en pal zuid. Elke accommodatie heeft een eigen buitenruimte, of het nu een balkon, terras of tuin is, om optimaal te profiteren van het mediterrane klimaat. Bovendien bieden de bovenste verdiepingen een prachtig vrij uitzicht over de stad, wat deze woning een bijzonder tintje geeft.

BOEK NU UW TOEKOMSTIGE WONING
Wacht niet langer met het bezoeken, boeken en verhuizen naar uw toekomstige woonruimte in Antibes. Profiteer van deze unieke kans om in een bevoorrechte omgeving te leven, tussen Provençaalse traditie en moderniteit.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 428.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-1000-45563

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06600), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod