Huis verkopen

ANTIBES Zuid Frankrijk T3 Nieuwbouw appartement

€ 567.000
Oppervlakte 66 m²

DE SECTOR – DE STAD ANTIBES
Gelegen tussen zee en bergen, onderscheidt de stad Antibes, gelegen tussen Cannes en Nice, zich als een uitzonderlijke bestemming aan de Côte d’Azur. Het rijke historische verleden als voormalig bolwerk van het Koninkrijk Frankrijk heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op het stedelijke landschap. De overblijfselen van de geschiedenis, zoals de wallen, het bastion Saint-André, het kasteel van Grimaldi (omgevormd tot het Picasso-museum), de arcades van de Provençaalse markt en de charmante straatjes van de oude stad, bieden een boeiende getuigenis. De stad Antibes heeft met zijn veranderende licht en mediterrane charme ook beroemde kunstenaars als Prévert, Picasso en Monet geïnspireerd.

DE NIEUWE RESIDENTIE IN HET PORT VAUBAN-GEBIED
Gelegen in het hart van Antibes, biedt de nieuwe residentie in de wijk Port Vauban een uitzonderlijke leefomgeving. De architectuur combineert op harmonieuze wijze klassieke exterieurelementen en eigentijds design gericht op een groene binnenruimte. Deze residentie bestaat uit verschillende kleine gebouwen van 3 en 4 verdiepingen en biedt een verscheidenheid aan appartementen, variërend van duplex-terrassen met 2 tot 4 kamers. De accommodaties zijn ontworpen om het prachtige licht van de lucht van Antibes te vangen en bieden ruime terrassen, waarvan sommige groot genoeg zijn voor een zomerlounge. De tuinen en terrassen van de benedenwoningen zijn door buxushagen zorgvuldig aan het zicht onttrokken, waardoor er al bij de eerste zonnestralen extra woonruimtes ontstaan.

ANTIBES Zuid Frankrijk T3 Nieuwbouw appartement

DE APPARTEMENTEN IN DE NIEUWE RESIDENTIE IN HET PORT VAUBAN-GEBIED
De nieuwe residentie in de wijk Port Vauban biedt een verscheidenheid aan lichte appartementen, open naar buiten. De appartementen, variërend van duplexterrassen met 2 tot 4 kamers, zijn ontworpen om het delicate licht van de lucht van Antibes vast te leggen. De meeste zijn dubbel en beschikken over prachtige terrassen, terwijl sommige voldoende ruimte bieden voor een comfortabele zomerlounge. De appartementen op de begane grond hebben tuinen en terrassen, beschermd door buxushagen, waardoor er al vanaf de eerste zonnestralen extra woonruimtes ontstaan.

Deze appartementen worden aangevuld met duplexwoningen met privétuinen, die een verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden bieden. Of ze nu bescheiden van omvang zijn of ruimer, alle appartementen in de nieuwe residentie Antibes hebben goed ontworpen plattegronden die het gebruik van elke vierkante meter maximaliseren, met aparte ruimtes voor dag en nacht. Daarnaast zijn er ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar voor optimaal comfort, zodat elke bewoner ten volle kan genieten van deze met planten gevulde oase in het hart van Antibes.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 567.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-954-44429

Locatie

Dit object ligt in Antibes (06600), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod