Advertentie publiceren

Te koop luxe appartementen Beausoleil met uitzicht op zee

€ 854.000
Oppervlakte 104 m²
Perceel 24 m²

Een appartement in Beausoleil biedt u altijd een dominant uitzicht over de Baai van Monaco. Beausoleil wordt daarom ook wel ‘De Poort van Monaco’ genoemd. U kunt inderdaad via Beausoleil rechtstreeks van uw nieuwe stek naar Monaco lopen, de internationale Hubspot vol glamour, Formule 1 en luxe jachten. Maar u kunt net zo goed van veraf genieten van Monaco met alle luxe die dit project te bieden heeft. Slechts 30 appartementen op een prachtige locatie, met volledig zeezicht en natuurlijk de hele dag zon.

Te koop luxe appartementen Beausoleil met uitzicht op zee

De 30 appartementen hebben een bijzonder design, met terrassen geïnspireerd op de golven van de Middellandse Zee. Vanaf uw terras kijkt u eindeloos uit over de zee en Monaco. Er is keuze uit verschillende types nieuwbouwappartementen in Beausoleil, net boven Monaco. Er zijn geen studio’s, maar appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Iedereen die ooit in Beausoleil is geweest, weet dat parkeren hier moeilijk is, maar met de handige autolift is parkeren voor u geen probleem; uw auto staat veilig beneden in de garage.

Te koop luxe appartementen Beausoleil, de poort van Monaco

Luxueuze appartementen Beausoleil, zomer 2020

Het spreekt voor zich dat bij een residentie op stand een hoogstaande afwerking hoort; het gebouw heeft een eigen sauna en fitnessruimte om de bewoners in goede gezondheid te houden. Meer high-end diensten zijn beschikbaar, afhankelijk van uw wensen om het wooncomfort verder te verbeteren. Geniet van het leven dicht bij Monte Carlo en investeer in een luxe appartement in een intieme en stijlvolle residentie op een toplocatie. Neem contact met ons op voor een brochure op [email protected]. Als u ons laat weten in welke prijsklasse u wenst te investeren, sturen wij u ook de passende plattegrond.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 854.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • Referentie364057

Locatie

Dit object ligt in Beausoleil (06240), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod