Advertentie publiceren

Beausoleil nieuw penthouse met zwembad op het dak en uitzicht op zee

€ 875.000
Oppervlakte 88 m²
Perceel 22+26+37 m²

Aan de poorten van Monaco, met uitzicht op de baai! Gereserveerd voor de bevoorrechten, biedt dit penthouse u de mogelijkheid om te verblijven op enkele minuten van het Prinsdom. Dertig appartementen met zonnige terrassen met zeezicht, geïnspireerd door de golven. Het penthouse biedt een prachtig uitzicht op de zee en Monaco. Drie slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een stijlvolle afwerking met houten deuren.

Beausoleil nieuw penthouse met een zwembad op het dak en uitzicht op zee

De residentie heeft een beveiligde parkeerplaats: u rijdt uw auto in de lift en u parkeert hem op uw verdieping. De luxe residentie heeft een sauna en een fitnessruimte die u alleen voor privégebruik kunt boeken. Het nieuwe penthouse in Beausoleil is volledig airconditioned en wordt geleverd met tien jaar volledige garantie. Het penthouse is een hoekappartement met een groot terras rondom het appartement. Een privé trap brengt u naar de kers op de taart; een dakterras met een zwembad. Het zwembad is 5 x 3 x 1 meter groot en heeft een mozaïek afwerking.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 875.000
 • Type objectNieuwbouw
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • Referentie670424

Locatie

Dit object ligt in Beausoleil (06240), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod