Huis verkopen

Beausoleil - Penthouse met privé zwembad

€ 1.950.000
Oppervlakte 137.74 m²

Ideaal gelegen in Beausoleil, dit prachtige penthouse met privé zwembad. Grote dubbele woonkamer met ruimte voor de keuken, uitkomend op een prachtig terras van 92 m2 met zeezicht en uitzicht op Monaco, met een prachtige tuin van 75m2, 3 slaapkamers met 3 badkamers en twee kleedkamers. Twee parkeerplaatsen.
Luxe diensten en edele materialen, dit appartement is uitgerust met omkeerbare airconditioning, marmeren afwerking, elektrische rolluiken. Videobewaking. Notariskosten worden verlaagd met 2%.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Beausoleil

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.950.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers3
  • Referentie1407662

Locatie

Dit object ligt in Beausoleil (06240), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod