Huis verkopen

Biot, gerenoveerde villa vlakbij de golfbaan

€ 1.050.000

Biot: Schitterende villa aan de rand van de golfbaan volledig gerenoveerd op het zuiden in absolute rust, de villa bestaat uit een hal, grote en lichte woonkamer, ingerichte keuken, 3 slaapkamers op een niveau, badkamer met douche, boven mooie slaapkamer en suite met toegang tot een prachtig dakterras. Vlak terrein beplant met mooi zwembadgedeelte en terrassen. Garage, carport. Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Georisques http://www.georisques.gouv.fr.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Biot

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.050.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers4
  • Referentie1406748

Locatie

Dit object ligt in Biot (06410), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod