Huis verkopen

BIOT Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T4

€ 1.245.000
Oppervlakte 144 m²

Ontdek de Villas Neuves de Biot, een exclusief vastgoedprogramma gelegen in weelderig groen met uitzicht op het charmante dorpje Biot. Gelegen in een beschermde bosrijke omgeving, biedt dit zeldzame programma van 5 halfvrijstaande villa’s een natuurlijke en elegante leefomgeving, op een steenworp afstand van het historische hart van de stad.

EEN NATUURLIJKE EN ELEGANTE LEEFOMGEVING
Deze nieuwe villa’s in Biot onderscheiden zich door een eigentijdse, discrete en verfijnde architectuur, die harmonieus integreert in hun groene omgeving. De enorme, kruisende volumes van de villa’s, overspoeld met natuurlijk licht, creëren een warme en gastvrije sfeer, bevorderlijk voor ontspanning en welzijn.

BIOT Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T4

HOOGWAARDIGE DIENSTEN
Elke villa, met zorg ontworpen, biedt hoogwaardige diensten en eersteklas materialen voor optimaal comfort. De binnenruimtes zijn ontworpen om functionaliteit en esthetiek te bieden, met bijzondere aandacht voor detail. Dankzij de royale buitenruimtes, zoals privétuinen en terrassen, kunt u optimaal profiteren van de omliggende natuurlijke omgeving.

Mis deze unieke kans niet om een ​​van deze uitzonderlijke nieuwe villa’s in Biot te verwerven, die een bevoorrechte leefomgeving biedt in een beschermde en rustige omgeving.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.245.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-1003-45570

Locatie

Dit object ligt in Biot (06410), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod