Advertentie publiceren

Cagnes sur Mer verbazingwekkende moderne architect villa

€ 1.490.000
Oppervlakte 176 m²

Met uitzicht op Cagnes sur Mer en dicht bij alle voorzieningen biedt deze prachtige moderne onder architectuur gebouwde villa een panoramisch uitzicht op de omliggende heuvels en de stadslichten.

Gebouwd in 2017 met hoogwaardige materialen, brengt deze “Californische” zeldzame in de sector vanuit zijn leefruimte en slaapkamers een interieur leven open naar buiten dankzij de vele schuiframen, terrassen en design.

De leefruimte bestaat uit een nieuwe moderne keuken open naar de woonkamer en de woonkamer die het huis doorkruist met toegang tot de exterieurs.
De woonkamer heeft een gemotoriseerd projectiescherm ingebouwd in het plafond en een open haard.
Een wasruimte en toegang tot de kelder en de garage completeren het tuinniveau.
Boven: 3 slaapkamers met terras, een badkamer en een master met dressing en doucheruimte.

Cagnes sur Mer verbazingwekkende moderne architect villa

Het terrein is verdeeld in twee delen:
Het eerste deel is gewijd aan de leefruimte buiten met een oppervlakte van 1500 m2 bestaande uit links van het huis een groot overdekt terras, een barbecueplaats, een zout zwembad en rechts van het huis een ruimte ingericht en vrij voor al uw wensen met in het verlengde daarvan een pad dat u naar een bosrijke omgeving brengt waar zich een tuinhuisje van 16 m2 bevindt.
Het tweede deel van 500 m2 is een bebost gebied.

Een kelder van 85 m2 met een plafondhoogte van 2,55 meter uitgerust met een fitnessruimte, veel bergruimte en toegang tot de garage; een garage van 70 m2 met een plafondhoogte van 3 meter die plaats biedt aan maximaal 3 voertuigen en veel bergruimte heeft en is uitgerust met een grote elektrische deur.
De buitenruimte biedt plaats aan maximaal 4 voertuigen.

Toegang tot het huis is ofwel via de garage of de tuin via een elektrische en beveiligde poort.
Het huis heeft een compleet beveiligingssysteem met alarm, op afstand bedienbare bewakingscamera’s met controleschermen en een videofoon.
Meer toeristische informatie over Cagnes sur Mer

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.490.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers4
  • Referentie1076744

Locatie

Dit object ligt in Cagnes-sur-Mer (06800), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod