Huis verkopen

CAGNES SUR MER nieuwe woning dichtbij strand

€ 449.000
Oppervlakte 72 m²

Dicht bij de stranden en voorzieningen biedt dit nieuwe vastgoedprogramma in Cagnes sur Mer een bevoorrechte leefomgeving waar de essentie te voet of met de fiets bereikbaar is.

Dit nieuwe vastgoedprogramma in de buurt van het strand, variërend van studio’s tot 4-kamerappartementen, profiteert van hedendaagse architectuur, gewijd aan licht en uitzicht. De uitzondering strekt zich uit tot de bovenste verdieping met drie appartementen-villa’s op het dak die zullen genieten van prachtige terrassen, tot 180 m², om te genieten van unieke momenten van ontspanning of delen met uitzicht op de Middellandse Zee.

In de buurt wordt de Cros-de-Cagnes elke dag opgesierd met een zomerse sfeer. De kust bruist zowel in de zomer als in de winter: bars, restaurants, feesten, shows, wateractiviteiten… Voor een dagelijks leven dat aanvoelt als vakantie.

CAGNES SUR MER nieuwe woning dichtbij strand

Op slechts 400 meter van de zee dankt de gewilde wijk Lautin zijn succes aan de kwaliteit van leven die het dagelijks biedt. Openbaar vervoer, blauwe fietsen, buurtwinkels, scholen, sportcentrum vlakbij.

De snelweg, waarvan de toegang op 5 minuten afstand ligt, plaatst dit nieuwe vastgoedprogramma vlakbij het strand in het hart van de Côte d’Azur. Iets om aan ieders behoeften en wensen te voldoen, terwijl u geniet van een beschermde leefomgeving.

DE TROEVEN VAN DEZE NIEUWE ONTWIKKELING IN CAGNES SUR MER:

– Een eigentijds schrijven gewijd aan licht en open uitzicht
– Royale oppervlakten met mooie leefruimtes en uitzonderlijke terrassen
– Van de perfect ingerichte studio tot de 4 familiekamers
– De zoetheid van het leven dicht bij het strand

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 449.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-574-40154

Locatie

Dit object ligt in Cagnes-sur-Mer (06800), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod