Huis verkopen

CAGNES SUR MER Nieuwbouw appartement Franse riviera T4

€ 650.000
Oppervlakte 96 m²

DE DYNAMISCHE KUSTSTAD
Cagnes-sur-Mer, beroemd om zijn renbaan en vissershaven, is een dynamische woonstad in constante evolutie dankzij talrijke stadsvernieuwingsprojecten. In het hart van de metropool Nice Côte d’Azur profiteert de stad van de nabijheid van de werkgelegenheidsgebieden Nice Éco-Vallée en Sophia Antipolis.

EEN GROENE TOEVAL IN HET HART VAN DE STAD
In een bevoorrechte omgeving biedt dit nieuwe vastgoedprogramma dichtbij Polygone Riviera de mogelijkheid om te genieten van het stadsleven, omringd door groen. De harmonieus ontworpen residentie combineert alle geneugten van het buitenleven met zijn overvloedige groene ruimtes, weelderige tuinen en grote balkons. Het project zet zich in voor een ecologisch verantwoorde en innovatieve aanpak en biedt 1.700 m2 bosrijk park, collectieve tuinen en moestuinen voor de bewoners.

CAGNES SUR MER Nieuwbouw appartement Franse riviera T4

COMFORTABELE EN ECOLOGISCH HUISVESTING
De accommodaties op de begane grond hebben elegante privétuinen, terwijl die op de bovenste verdieping uitkomen op grote terrassen badend in het licht. Van 2 tot 5 kamers, alle appartementen in dit nieuwe vastgoedprogramma nabij Polygone Riviera bieden diensten die comfort en welzijn combineren, waardoor een echte oase van rust in het hart van de stad wordt gecreëerd.

NABIJHEID EN BEREIKBAARHEID
Dit nieuwe vastgoedprogramma in Cagnes-sur-Mer profiteert van een bevoorrechte locatie nabij het winkelcentrum Polygone Riviera, een schoolcomplex en op slechts 7 minuten rijden van het stadscentrum. Het voldoet aan alle verwachtingen van een familiale klant. Het is bereikbaar met talrijke vormen van openbaar vervoer en ligt ook dicht bij dynamische woonruimtes en het prestigieuze heuveldorp Saint-Paul de Vence.

ERVAAR SERENITEIT IN CAGNES-SUR-MER
Mis deze unieke kans niet om te wonen in dit nieuwe vastgoedprogramma in Cagnes-sur-Mer, dichtbij Polygone Riviera, waar natuur en stad elkaar ontmoeten om een ​​uitzonderlijke woonervaring te creëren. Kom en ontdek de rust in Cagnes-sur-Mer.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 650.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers3
  • Referentiemil-CIP-616-37065

Locatie

Dit object ligt in Cagnes-sur-Mer (06800), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod