Huis verkopen

CAGNES SUR MER Zuid Frankrijk Nieuwe woning T3 te koop

€ 470.000
Oppervlakte 66 m²

ONTDEK DE NIEUWE RESIDENTIE IN CAGNES-SUR-MER, DICHT BIJ DE ZEE
Ons project vindt plaats in het hart van het charmante dorpje Cros de Cagnes en biedt een authentieke en pittoreske leefomgeving. Op slechts 3 minuten lopen van het strand kunt u gemakkelijk genieten van de geneugten van de zee, dankzij de directe toegang te voet in slechts een paar minuten.

EEN IDEALE LOCATIE DICHT BIJ ALLE VOORZIENINGEN
De nieuwe residentie in Cagnes-sur-Mer profiteert van een strategische ligging, met snelle toegang tot het wegennet, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de belangrijkste wegen en de omliggende steden. Daarnaast zijn de winkels aan de Avenue de Nice allemaal dichtbij en op loopafstand, wat u dagelijks comfort biedt.

CAGNES SUR MER Zuid Frankrijk Nieuwe woning T3 te koop

EEN LEVENDIG LEVEN BINNEN HANDBEREIK
Haal het meeste uit uw dagelijkse leven door langs de zee te wandelen en de vele restaurants en activiteiten op loopafstand te ontdekken. De nieuwe residentie in Cagnes-sur-Mer biedt u een dynamische en vriendelijke leefomgeving, waar elke dag een nieuwe kans is om te genieten van de geneugten van de Côte d’Azur.

DE TOEKOMST MET TRAMLIJN 4
Tenslotte profiteert u met de toekomstige tramlijn 4, die Nice verbindt met het stadscentrum van Cagnes-sur-Mer, gepland voor 2028, van een betere bereikbaarheid en optimale mobiliteit. Er is zelfs een halte gepland op slechts 50 meter van de camping, waardoor u een directe verbinding heeft met de belangrijkste bezienswaardigheden in de regio. Beleef een uitzonderlijke woonervaring in de nieuwe residentie in Cagnes-sur-Mer, op slechts 200 meter van de zee.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 470.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-997-45521

Locatie

Dit object ligt in Cagnes-sur-Mer (06800), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod