Huis verkopen

CAGNES SUR MER Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T3

€ 359.000
Oppervlakte 61 m²

EEN LEVEN OP HET RITME VAN DE MIDDELLANDSE ZEE IN CAGNES-SUR-MER
Gelegen in de directe nabijheid van de stranden en voorzieningen, biedt dit nieuwe vastgoedprogramma in Cagnes-sur-Mer een bevoorrechte leefomgeving waar alles wat essentieel is te voet of met de fiets bereikbaar is. U zult ten volle kunnen genieten van de zachte mediterrane manier van leven, met stranden binnen handbereik en voorzieningen op slechts een steenworp afstand.

HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR TEN DIENSTE VAN LICHT EN UITZICHT
Dit nieuwe vastgoedprogramma vlakbij het strand onderscheidt zich door zijn eigentijdse architectuur, ontworpen om de helderheid en het vrije uitzicht te maximaliseren. Elk appartement is ontworpen om u een uitzonderlijke leefomgeving te bieden, waar de zee en de mediterrane hemel uw dagelijkse horizon zullen zijn.

CAGNES SUR MER Zuid Frankrijk Nieuwbouw appartement T3

DAK APPARTEMENT-VILLA’S VOOR UNIEKE MOMENTEN
De bovenste verdieping heeft een uitzonderlijke verrassing met drie villa-appartementen op het dak. Deze accommodaties profiteren van prachtige terrassen van maximaal 180 m², waar u kunt genieten van unieke momenten van ontspanning of delen met uitzicht op de Middellandse Zee.

LE CROS-DE-CAGNES: HET HELE JAAR EEN ZOMERSE SFEER
In de buurt biedt Cros-de-Cagnes u elke dag van het jaar een zomerse sfeer. De kust is zowel zomer als winter levendig, met zijn bars, restaurants, feesten, shows en wateractiviteiten. Je leeft elke dag alsof je op vakantie bent.

HET ONDERZOEKSDISTRICT VAN LAUTIN
De wijk Lautin ligt op slechts 400 meter van de zee en is populair vanwege de levenskwaliteit die het dagelijks biedt. Talrijke vervoersmiddelen, blauwe fietsen, buurtwinkels, scholen en het sportcentrum zijn vlakbij. Bovendien plaatst de toegang tot de snelweg, op slechts 5 minuten afstand, dit nieuwe vastgoedprogramma dicht bij het strand in het hart van de Côte d’Azur, waardoor het aan alle behoeften en wensen voldoet, terwijl een omgeving van uitzonderlijk leven behouden blijft.

DE KRACHTEN VAN DIT NIEUWE VASTGOEDPROGRAMMA DICHT BIJ HET STRAND
*Hedendaagse architectuur gewijd aan licht en vrij uitzicht.
*Appartementen met royale oppervlaktes, uitgerust met prachtige woonkamers en uitzonderlijke terrassen.
*Een gevarieerd aanbod, van de perfect ingerichte studio tot het 4-kamer familieappartement.
*De zoetheid van het leven op slechts een steenworp afstand van het strand.

Leef op het ritme van de Middellandse Zee in dit nieuwe vastgoedprogramma nabij Cagnes sur Mer.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 359.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentiemil-CIP-574-40149

Locatie

Dit object ligt in Cagnes-sur-Mer (06800), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wonen aan de Cote d Azur


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod