Huis verkopen

Huis met zwembad in de Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 11.400.000
Oppervlakte 450 m²
Aantal kamers 7 kamers

Mooie nieuwe hedendaagse villa in het midden van één van de meest gewilde beveiligde domeinen van Cannes met een adembenemend zeezicht.

De villa van ongeveer 450m², gelegen op een perceel van ongeveer 2300m² met overloopzwembad, heeft zeer mooie volumes met veel lichtinval door de grote ramen en een centrale glazen kolom die de 3 niveaus verbindt en eindigt met een skydome.

Op het eerste niveau vindt u de entreehal die uitkomt op een prachtige woonkamer met een dubbele keuken (open en gescheiden), twee slaapkamers met en-suite badkamer met douche en gastentoilet.

De hoofdslaapkamer, zijn ruime en-suite badkamer met douchecabine en kleedkamer, evenals 2 andere gastenslaapkamers met en-suite doucheruimte bevinden zich op de bovenverdieping. Elke kamer heeft toegang tot het ruime terras op het zuiden.

Een mediakamer evenals een work-out ruimte, een hammam, een massage cabine en een personeelskamer met bijbehorende doucheruimte bevinden zich op de benedenverdieping. Vanuit de mediaruimte kunt u door het glas de blauwe bodem van het zwembad zien.

De villa is volledig voorzien van airconditioning en uitgerust met een state-of-the-art domotica-systeem en een lift.

De gesloten, verwarmde en geklimatiseerde garage biedt plaats aan 3 auto’s.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 11.400.000
  • Type objectHuis
  • Kamers7
  • Slaapkamers5
  • Referentie5984931

Faciliteiten

  Beveiliging
  Lift
  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod