Huis verkopen

Flat in de Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

€ 2.280.000
Oppervlakte 162 m²
Perceel 200 m²
Aantal kamers 4 kamers

Gelegen in het hart van de zeer residentiële wijk van La Californie, in een prestigieuze en veilige residentie met 24/7 conciërge, park, groot zwembad, fitnessruimte, prive-shuttle naar het stadscentrum.

Dit kruising hoekappartement van ongeveer 162m2 is volledig gerenoveerd met de meest edele materialen zoals ebbenhout met aangepaste vergulding, galuchat leer, zeldzame marmers, Murano glas, stucwerk muren, gouden kranen.

Het bestaat uit een prachtige entree met gastentoilet, opening naar een grote woonkamer met eetkamer en zitkamer met uitzicht op het zonnige hoekterras van ongeveer 38m2, een grote onafhankelijke volledig ingerichte keuken op maat gemaakt door ambachtslieden, een bijkeuken en een wasruimte met een grote berging, een grote slaapkamer met uitzicht op het terras, de en-suite badkamer met ligbad en douche, dubbele wastafel en toilet, een kleedkamer.

Het terras op het zuiden biedt uitzicht op zee tot aan het Massif de l’Esterel.

De 2 slaapkamers aan de noordkant hebben ook elk een en-suite marmeren doucheruimte en toilet.

Een ondergrondse garage evenals een kelder en een buiten toegewezen parkeerplaats completeren dit uitzonderlijke eigendom waar geen detail aan het toeval is overgelaten. Diverse bezoekersparkeerplaatsen beschikbaar binnen het condominium.

Het appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht zoals gepresenteerd.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.280.000
  • Type objectAppartement
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Referentie6015581

Faciliteiten

  Beveiliging
  Lift

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Wretman Estate


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod