Huis verkopen

Cannes, vlakbij de beroemde Croisette, uniek luxe 2 kamer appartement van 43m2 + terras van 8m2 gelegen

Oppervlakte 43 m²
Aantal kamers 2 kamers

131629SST06A – Deze prestigieuze geheel afgesloten en beveiligde residentie ligt niet ver van de beroemde Croisette van Cannes, een uniek luxe 2 kamer appartement van 43m2 + terras van 8m2 gelegen op de begane grond. Een constructie van hoge klasse met de moderniteit van hedendaagse gebouwen met strakke lijnen. Aan beide zijden van een afgelegen oase van groen, met zijn volumes van elegante lijnen en vormen, zal een goed leven ongeacht het seizoen te bevorderen. De architectuur van het project is ingetogen met een keuze van kleuren en materialen die opteert voor sterke contrasten en de gebouwen en volumes versterkt in een omgeving waar elegantie primeert. Gelegen op de begane grond, biedt deze woning; een keuken/woonkamer uitkomend op een mooi terras, een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet.

Kenmerken

 • Type objectOnbekend
 • Kamers2
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-131629SST06A

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod