Huis verkopen

Cannes, vlakbij de beroemde Croisette, uniek luxe 4 kamer appartement van 154m2 + terras van 118m2 loca

Oppervlakte 154 m²
Aantal kamers 4 kamers

131629SST06C – Deze prestigieuze geheel afgesloten en beveiligde residentie ligt niet ver van de beroemde Croisette van Cannes, een uniek luxe 4 kamer appartement van 154m2 + groot terras van 118m2 gelegen op de 3e verdieping. Een constructie van hoge klasse met de moderniteit van hedendaagse gebouwen met strakke lijnen. Aan beide zijden van een afgelegen oase van groen, met zijn volumes van elegante lijnen en vormen, zal een goed leven ongeacht het seizoen te bevorderen. De architectuur van het project is ingetogen met een keuze van kleuren en materialen die opteert voor sterke contrasten en de gebouwen en volumes versterkt in een omgeving waar elegantie primeert. Gelegen op de 3e verdieping, biedt deze woning; een entree, een apart toilet, een grote keuken/woonkamer van 75m² uitkomend op een groot terras rondom het appartement, een slaapkamer met douchekamer ensuite, 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een bijkeuken.

Kenmerken

 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-131629SST06C

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod