Advertentie publiceren

Mooi atypisch appartement dicht bij het strand

€ 1.715.000
Oppervlakte 135.33 m²

Prachtig atypisch appartement in de prestigieuze Villa Victoria dicht bij de zuidelijke stranden. Gebouwd in 1853, door Sir Thomas Woolfield, in een Engelse rustieke stijl, werd de villa omringd door een prachtig park aangelegd als tuin door de tuinman John Taylor, Gelegen op de eerste verdieping, met een totale oppervlakte van ongeveer 205m2 op 2 niveaus. De eerste bestaat uit een entree, een grote woonkamer, twee mooie slaapkamers, waarvan een en suite, een grote keuken, een berging, een toilet met douche en een patio. Een balkon aan de voorkant van de woonkamer geeft u de mogelijkheid om van het prachtige uitzicht op zee te genieten
Op de tweede verdieping geeft een overloop toegang tot twee mooi ingerichte slaapkamers en een doucheruimte. Een kleine extra slaapkamer bevindt zich boven de keuken. Collectieve parkeerplaats met mogelijkheid tot aankoop van een garage.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.715.000
  • Type objectAppartement
  • Referentie952241

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod