Advertentie publiceren

Zeldzaam - Mediterrane Villa met Panoramisch Zeezicht - Super Cannes

€ 13.900.000
Oppervlakte 650 m²

CO-EXCLUSIEF – SUPER CANNES:

Bevoorrechte locatie voor deze weelderige residentie genesteld in weelderig groen in absolute rust en op slechts 10 minuten van het centrum van Cannes en de Croisette, in het prestigieuze gebied van Super Cannes. Deze oase van rust geniet van een onvergelijkbaar uitzicht op de Middellandse Zee, Cap d’Antibes met zijn beroemde Eden-Roc paleis, de zuidelijke Alpen en Italië.

Dit karaktervolle eigendom, gestructureerd rond een patio en volledig gerenoveerd met edele materialen, rust op een prachtig bloemrijk en bebost park van meer dan 7.600 m2 verfraaid met verschillende beplantingen, soorten, stenen fonteinen, een Japanse tuin en een zwembad van 10 x 5 m met een adembenemend panoramisch uitzicht.

De inrichting, zowel hedendaags als geraffineerd, gemaakt van op maat gemaakte creaties, vormt het ideale contrast om de grote volumes van de neo-Provençaalse architectuur en de vele intieme ruimtes te benadrukken.

Verspreid over 3 verdiepingen, combineert deze mediterrane residentie met high-end diensten van meer dan 650 m2 woonoppervlak en volledig voorzien van airconditioning perfect luxe en authenticiteit, terwijl het optimaal comfort biedt aan haar bewoners.

Wat de hoofdvilla betreft, bestaat de benedenverdieping uit een majestueuze ingang versierd met lijstwerk en roze marmer rechtstreeks uit Italië, een lichte woonkamer van 150 m2 met hoge plafonds en zijn 18 erkers die een uitzicht bieden dat zowel panoramisch als intiem is, verder met een onafhankelijke eetkamer van onvergelijkbare charme met een veranda, zijn patio, zijn aangrenzende bar, evenals een volledig uitgeruste keuken die de grote chef-koks waardig is. De ouderslaapkamer, op één niveau met aangrenzende badkamer/wc, wordt verlengd door een terras dat een prachtig uitzicht op zee biedt. Een tweede en-suite slaapkamer met badkamer met douche, een 200m² terras en het zwembad op het zuiden completeren dit niveau.

De TV salon, gelegen op de mezzanine, geeft toegang tot een groot terras ideaal om te zonnebaden op het dak, en te genieten van een spectaculair 360° uitzicht ter aanvulling van de vele gezellige ruimtes die deze villa heeft.

Op de benedenverdieping bevinden zich een sauna, twee slaapkamers en twee doucheruimtes die eveneens toegang geven tot een ander groot terras, de tuin, en natuurlijk, de zee.

Terug in de patio vindt u twee onafhankelijke en-suite slaapkamers, elk genietend van deze groene omgeving, dit bloemrijke en beboste park, de verschillende fonteinen van het landgoed, privé terrassen en een Japanse vijver.

Twee bijgebouwen, die onderdak kunnen bieden aan gasten of personeel, zijn toegevoegd aan de samenstelling van dit unieke eigendom: een appartement met twee slaapkamers van 80 m2 en een appartement met één slaapkamer van 55 m2, beide met airconditioning.

Een carport en talrijke parkeerplaatsen completeren dit uitzonderlijke eigendom.

Mogelijkheid om een andere villa te bouwen op het terrein, ongeveer 350m² op een perceel van 2000m², om te behouden of om te splitsen van het eigendom.

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 13.900.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers9
  • Referentie1075222

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod