Advertentie publiceren

TE KOOP - Uitzonderlijk appartement 3 slaapkamers - Cannes Croisette Center

€ 8.580.000
Oppervlakte 154.4 m²

Gelegen in het hart van de Croisette op de eerste lijn met een vrij uitzicht op zee, is dit appartement met 3 slaapkamers in een beveiligd gebouw met een conciërge en een privélift, en is onlangs gerenoveerd met alleen de hoogste kwaliteit materialen.

Het appartement heeft een entree, een eetkamer, een halfopen volledig uitgeruste keuken en een grote woonkamer die uitkomt op het terras met panoramisch uitzicht op zee. De ouderslaapkamer heeft ook een panoramisch uitzicht op zee en is uitgerust met een eigen kast en een grote badkamer met zowel een douche als een bad. Het appartement beschikt ook over twee andere grote slaapkamers, beide met eigen badkamer;

Een dubbele privé parkeerplaats en twee opslagruimten, beide in de beveiligde kelder, completeren deze woning, die volledig gemeubileerd wordt verkocht;

Een uitzonderlijke kans om een van de zeldzaamste juwelen van de Cote d’Azur te bezitten: Een groot appartement met 3 slaapkamers in het hart van de Croisette met een spectaculair uitzicht van 270 graden op de baai van Cannes, maar met totale rust en privacy. Uitgerust met een eigen privélift, ligt deze unieke woning op de bovenste verdieping van een van de meest gewilde gebouwen in Cannes, en is onlangs gerenoveerd met alleen de hoogste kwaliteit materialen.

Het appartement geeft toegang tot een hal, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met een halfopen plan en een grote woonkamer die uitkomt op het terras, dat een van de mooiste uitzichten aan de Côte d’Azur biedt. De hoofdslaapkamer heeft hetzelfde uitzicht en is uitgerust met een eigen kast en een luxe badkamer met zowel een douche als een bad. De twee aanvullende slaapkamers in het pand zijn ook en suite.

Een dubbele privéparkeerplaats en een eigen bergruimte completeren deze unieke woning, die volledig gemeubileerd wordt verkocht.

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 8.580.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers3
  • Referentie1076456

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod