Advertentie publiceren

Provençaalse villa Uitzicht op het platteland, zwembad boven Cannes

€ 1.470.000
Oppervlakte 170 m²

Ontdek een serene Provençaalse villa in de hoogte van Cannes

Ons agentschap presenteert met trots deze gelijkvloerse villa in Provençaalse stijl, gelegen in een rustige omgeving in de heuvels boven Cannes. Dit prachtige pand heeft een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels en het platteland, helemaal tot aan de zee. De villa is omgeven door een park met uitsluitend mediterrane planten, waardoor een echte Provençaalse sfeer ontstaat op slechts tien minuten rijden van La Croisette.

Provençaalse villa met uitzicht op het platteland, zwembad boven Cannes

De op het zuiden gelegen villa bestaat uit een grote kathedrale woonkamer met een open haard, een eetkamer, een ruime onafhankelijke keuken, een gastentoilet met garderobe, een hoofdslaapkamer met een kleedkamer en volledige badkamer, een slaapkamer met een badkamer, en een kantoor dat kan worden gebruikt als gastenslaapkamer. Er is ook een mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren. De woning beschikt over een carport voor twee auto’s en twee extra parkeerplaatsen.

Een van de hoogtepunten van deze prachtige villa is het nieuwe prachtige zwembad, perfect voor verkoeling tijdens de warme zomermaanden.

Mis de kans niet om deze serene Provençaalse villa in de hoogte van Cannes te ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.470.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers3
  • Referentie1131249

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod