Huis verkopen

CANNES - Croix des Gardes - Appartement 3 Kamers - Uitzicht op zee

€ 848.000
Oppervlakte 76 m²

Dicht bij het centrum van Cannes (5mn met de auto) op de prachtige heuvel van La Croix des Gardes, in een rustige en gezellige residentie met huisbewaarder, vindt u op de begane grond dit volledig gerenoveerde 3 kamer appartement met een diep terras en een eigen tuin op het zuiden met een prachtig uitzicht op zee. Mooie entree, grote woonkamer en eetkamer, volledig ingerichte open keuken, 1 grote slaapkamer in-suite met doucheruimte/toilet en walk-in dressing, een tweede slaapkamer en een tweede doucheruimte. 2 Parkeerplaatsen, 1 kelder.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 848.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers2
  • Referentie1406380

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod