Huis verkopen

CANNES GEBOUW - 3 KAVELS - VERHUUR INVESTERING

€ 1.475.000
Oppervlakte 190 m²

Gelegen op slechts een steenworp afstand van de Croisette, de stranden en het Palais des Festivals, en met een zeer mooi uitzicht op zee, bieden wij dit gebouw van 3 appartementen ideaal voor investeringen.

Het gebouw werd volledig gerenoveerd in 2022 en is als volgt samengesteld:

Op de begane grond, een 60 m² appartement bestaat uit een keuken, een woon / eetkamer, twee slaapkamers en twee badkamers.

Op de eerste verdieping biedt een appartement van 60 m² een woonkamer, een keuken, een eetkamer, twee slaapkamers en twee badkamers.

Op de tweede verdieping bevindt zich een appartement van 70 m² met een grote woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en een mezzanine met een televisiekamer. Bovendien leidt een uitgang naar een prachtig dakterras met prachtig uitzicht op zee.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.475.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1406436

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod