Huis verkopen

DUPLEX CROISETTE - PANORAMISCH UITZICHT OP ZEE - 5 KAMERS

€ 10.000.000
Oppervlakte 185 m²

Cannes Croisette:

Gelegen in het hart van de Croisette, in een eigentijdse en veilige residentie, zijn we verheugd om deze prachtige 185m² duplex, volledig gerenoveerd, met een adembenemend uitzicht te presenteren.

Het appartement bestaat uit een grote woonkamer die uitkomt op een groot terras, een volledig uitgeruste keuken, 4 en-suite slaapkamers met badkamers.

Drie garages en twee kelders completeren deze uitzonderlijke woning.

“Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Georisques: www.georisques.gouv.fr”

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 10.000.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers4
  • Referentie1406452

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod