Huis verkopen

Bourgeois appartement met zeezicht te koop in Cannes

€ 1.490.000
Oppervlakte 190 m²

REF: 072023-022. Met een panoramisch uitzicht op zee, de stad en de bergen is dit fascinerende pand uniek in het centrum van Cannes. De helft van een historische villa, op loopafstand van het centrum van Cannes en de stranden, dit prachtige Bourgeois appartement wordt gepresenteerd op 4 niveaus (met een lift) en biedt 3 grote ensuite slaapkamers, een mooie leefruimte met open keuken, een grote garage, parkeerplaats, wijnkelder en grot. Toegang tot een zwembad in de tuin eronder.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.490.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers3
  • Referentie1431750

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod