Huis verkopen

Prachtig 90m² Appartement in Cannes - Vlakbij het Croisette

€ 860.000
Oppervlakte 90 m²

Cannes Sole-agent : op loopafstand van de Croisette en alle voorzieningen, prachtig appartement van 90 m² gelegen in een burgerlijke residentie, met : hoofdingang, lichte woon / eetkamer met open haard, volledig ingerichte open keuken, 3 slaapkamers en een grote badkamer met bad en douche. Airconditioning, balkon, parkeerplaats en kelder.

Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Georisques http://www.georisques.gouv.fr.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 860.000
  • Type objectAppartement
  • Referentie1406716

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod