Huis verkopen

Privé herenhuis op loopafstand van het centrum - Cannes Montfleury

€ 7.900.000
Oppervlakte 600 m²

Ideaal gelegen in de wijk Montfleury, in een omheind domein dicht bij de Croisette en het stadscentrum van Cannes. Wij bieden u dit prachtige privé herenhuis met een adembenemend uitzicht op zee. Het zal je verleiden met zijn authenticiteit, zijn volumes en zijn weelderige tuin.

Het bestaat uit een grote woonkamer, een open keuken, een bibliotheek, 8 slaapkamers, 7 badkamers, een kantoor, een grote kelder om te bouwen tot een tweede woon/eetkamer en een conciërgewoning.

Een zwembad, een jacuzzi, een poolhouse en talloze parkeerplaatsen maken dit uitzonderlijke object compleet.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve eigendommen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 7.900.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers8
  • Referentie1432721

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod