Huis verkopen

Historisch pand op loopafstand van het centrum en de stranden - Cannes

€ 5.900.000
Oppervlakte 365 m²

Gelegen in een gesloten domein op 200m van de stranden en op loopafstand van het centrum van Cannes, bieden wij u dit prachtige historische 19e eeuwse pand volledig gerenoveerd en met behoud van zijn authenticiteit.

Het huis is gebouwd op twee verdiepingen en als volgt samengesteld:

Op de begane grond: een hal, een dubbele woonkamer, een eetkamer, een aparte keuken, een slaapkamer.

Op de eerste verdieping is een master suite met een luxe badkamer en kleedkamer, evenals drie andere en-suite slaapkamers.

Buiten kun je genieten van een prachtig aangelegde tuin van 1488 m² met meerdere ontspanningsruimtes en een zwembad met een afmeting van 12m x 6m.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 5.900.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • Referentie1432729

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod