Huis verkopen
€ 2.800.000
Oppervlakte 220 m²

Uw internationale Côte d’Azur onroerend goed platform biedt, in een luxe residentie met zwembad gelegen op de hoogten van de Croix des Gardes met een panoramisch uitzicht op zee, dit prachtige hoekappartement van ongeveer 220m² op de bovenste verdieping met een groot prive-terras van ongeveer 160m² . Het is luxueus gerenoveerd en bestaat uit een driedubbele woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers met een badkamer met jacuzzi en 2 doucheruimtes. Een garage voor twee auto’s, 2 buitenparkeerplaatsen en een kelder maken deze uitzonderlijke woning compleet.

Neem contact met ons op voor een bezoek en een persoonlijke selectie van alternatieve woningen. Wij bieden een volledige service in onroerend goed, van selectie, bezoeken en onderhandelingen tot financiering, renovaties en de meest effectieve fiscale structuur. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van experts!

Meer toeristische informatie over Cannes

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.800.000
  • Type objectAppartement
  • Slaapkamers3
  • Referentie1434318

Locatie

Dit object ligt in Cannes (06400), in Alpes-Maritimes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur).

Contact opnemen

Living on the Côte d'Azur

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod